Forslag 1
	Kold tapas serveres fra buffetbord:
	Blinis m/ laksetartar, purløg og løg
	Hvidløgsmarinerede tigerrejer m/grøn pesto og grønt
	Rejecocktails m/håndpillet rejer, citron, urtedressing og grønt
	Mandelrøget laks m/ asparges og syltede urter
	Tortilla m/ostecreme, kylling og grønt
	Røget svinemørbrad m/syltede løg og grønt
	Røget dyrekølle m/ appelsin og tomat
	Soyamarineret kyllingespyd m/sæsonens salat
	3 slags spansk pålæg m/grønt
	Dadler i svøb m/bacon
	2 slags unika oste m/ druer og oliven
	- Hertil tzaziki, chilidressing, hvidløgsmayo, urtedressing, pesto, hjemmebagt brød, ristet rugbrød, smør og kryddersmør
	
	
	Desserten serveres fra buffetbord:
	Islagkagebord m/ 3 slags hjemmelavet islagkage, 
	saucer, drys og frisk frugt
	
	Alle drikkevarer ud fra forbrug
	
	Pris pr. Kuvert kr. 579,-
	Gældende ved minimum 25 gæster
	(Børn under 12 år kr. 349,-)