Vores filosofi for Put and Take søen

Tollundgaard Put and Take er en del af Tollundgaard Golf Park​. Det er vores målsætning at Put and Take søen altid fremstår velplejet, samt at der er fisk at fange. Hele året er er friske udsætninger. Vi udsætter fisk for ca. 70% af indtægterne

​Vi plejer put and take søen mindst en gang hver måned i sæsonen. Her klippes der græs rundt om søen, samt der ordnes fiskepladser, hvor græs og grøde klippes for at lette adgangen ned til søen. Vi lader med vilje naturen få plads i dele af søen, hvor det så er vanskeligere at fiske. Det er vigtigt for os da vi mener naturoplevelsen er en stor del af fisketuren. I år er der blandt andet set fiskeørn, isfugl, grønbenet rørhøne, sølvhejre og rød glente ved put and take søen.

​Ved fiskepladserne er opsat bænke eller 'tabt' en større sten. Vi har bevist udeladt læskure for at holde det naturlige udtryk.

​Vi forsøger hele tiden at udvikle på put and taken.

Tag grillen og familien med

Tollundgaard Put and Take er superoplagt, såfremt du ønsker at krydre fisketuren med grill og hygge. Rundt om søen er der bygget mange hyggelige borde bænkesæt i kampesten

Tag firmaet med

Ved søen er der en gruppeplads, hvor der er samlet 6 borde med plads til 10 personer ved hver. bordene er selvsølgeligt tro imod resten bygget i kampesten. Til firmaer og grupper vil vi evt kunne være behjælpelig med maden jvf.aftale.

Fiskebilleder

​Har du et godt fiskebillede fra Tollundgaard Put and Take er du meget velkommen til at sende det til

Mikael Overgaard, Webredaktør: golf@tollundgaard.dk.

​Information

Kontakt

Fang os på de sociale medier​

Find os her​

Tollundgaard Golf Park

Tollundvej 3
8600 Silkeborg

CVR: 29844062

Put and Take

Tollundgaard Put and Take ved Silkeborg er en af Danmarks ældste lystfisker søer. 

Banestatus

Se golfklubbens kalender om banestatus og baneinfo fra greenkeeperen.