Forslag 2
Forretten serveres portionsanrettet:
Laks i svøb m/marinerede tigerrejer, syltede urter, pesto, dressing, på bund af rå marineret spidskål
- Hertil hjemmebagt brød og kryddersmør
Hovedretten serveres fra fade:
Orangemarineret kalkunbryst/hvidløgs kartofler, bearnaisesauce, baconbønner, sæsonens rodfrugter samt grøntsagsterrine
Desserten serveres portionsanrettet:
Tollundgaards dessertbord m/hjemmelavet is, kagesnacks, saucer, drys og frisk frugt
'Farvel-maden' serveres fra buffet:
Pølse- og ostebord m/pålæg, lun leverpostej, ost og tilbehør
- Hertil lune boller, rugbrød og smør
Alle drikkevarer ud fra forbrug
Pris pr. kuvert kr. 629,-
Gældende ved minimum 25 gæster
(Børn under 12 år kr. 379,- / Børn under 2 år ub)