Tollundgaard Put and Take

Tollundgaard Put and Take ved Silkeborg er en af Danmarks ældste lystfisker søer, og vi arbejder på at være blandt Danmarks flotteste. I put and taken udsættes primært regnbueørred, der findes desuden gedder samt andre fiskearter og et rigt fugle- og dyreliv.

Put and take søen åbnede tilbage i 1982 i den eksisterende Tollund sø. Senere er søen blevet udvidet med udgravninger og er i dag omkring på 40.000 m2. Der er 1400m søbred. Søens lange fortid som put and take sø har betydet, at naturen har haft tid til at udvikle sig omkring søen og i dag er stedet omkranset af læ givende skov.

Det vægtes højt i vedligeholdelsen af put and take søen at der også levnes betydelig plads til naturen, steder hvor fugle og fisk kan få ro. Derudover ønskes en put and take sø der imødekommer alle gæsternes niveauer. Det vil sige at der rundt om søen er steder hvor det er let at fiske og andre steder som stiller større krav og af og til kræver waders.

Priser og regler

​Der betales for det antal timer man ønsker at fiske og der betales ved fiskeriets start. Betaling foregår ved indskrivningskassen ved at man tager en konvolut hvorpå man skriver navn og starttidspunkt, samt antal timer man ønsker at fiske. Pengene kommes i konvolutten og denne kommes i postkassen, Der kan også betales med mobilepay.

Prisen er pr. fiskestang.

2 timer Kr. 100,-

3 timer Kr. 125,-

4 timer Kr. 150,-

5 timer Kr. 175,-

6 timer Kr. 200,-

7 timer Kr. 225,-

1 dag Kr. 320,-

Åbningstider

Hele året

Fra solopgang til solnedgang, såfremt der er isfrit​

Bemærk at Tollundgaard Put and Take er en lavvandet sø

Vi har mange stamkunder der nyder at komme her. Er du ny så anbefaler vi at være forsigtig med spinneren i starten, eller vælge lette spinnere til overfladen.​

Tag familien med. Rundt om søen er der mange dejlige kroge med kampestensborde. ​ Perfekt til hygge

Der udsættes regnbueørreder ​i størrelsen 700g-4000g. Af og til enkelte større.

Læs anmeldelse af Tollundgaard Put and Take

FISH AND STAY

Vi har 9 lejligheder 100m fra put and take søen​

​Information

Kontakt

Fang os på de sociale medier​

Find os her​

Tollundgaard Golf Park

Tollundvej 3
8600 Silkeborg

CVR: 29844062

Put and Take

Tollundgaard Put and Take ved Silkeborg er en af Danmarks ældste lystfisker søer. 

Banestatus

Se golfklubbens kalender om banestatus og baneinfo fra greenkeeperen.