Spisning​ i receptionsområde

Tollundgaard Golf Park's køkken laver smørrebrød, lune retter og sandwich til gruppespisning i receptionsområde eller til afhentning.

​Alt mad skal forudbestilles senest 2 dage før kl. 11.00 på tlf.nr.: 86 85 10 08 

Vi har ingen a la carte kun mod forudbestilling til minimum 10 personer. 

​OBS: Køkkenet har åbent  onsdag til lørdag. Køkkenet er lukket i uge 29+30 2024

Vi leverer også  vores selskabsmenuer ud af huset. Kontakt os venligst for bestilling af mad ud af huset. 

Forudbestilling af mad til spisning​

Mad til spisning i receptionsområde eller udenfor:
OBS: Minimum 10 personer - Alle får samme ret.

​Stjernekaster m/ rejer, laks, grønt og dild kr. 219,-
Pariserbøf m/æggeblomme, løg, rødbeder, peberrod og kapers kr. 179,-
Mørbradgryde m/ kartofler, pølser, bacon, paprika og purløg kr. 189,-
Burger m/hakkebøf, urtedressing, grønt og pommes fritter kr. 189,-
Kokkens valg af tapasplatte m/tapenade og brød kr. 209,-
3 uspe. håndmadder kr. 120,-
2 uspe. højtbelagte smørrebrød kr. 120,-
Kylling/bacon sandwich m/salat og dressing kr. 79,-

Kokkens valg af friskbagt kage m/ kaffe og the kr. 119,-

Smørrebrød og håndmadder

​Leverpostej m/bacon
​Hamburgerryg m/italiensk salat
Rødspætte m/remoulade og citron
​Rullepølse m/løg og sky
​Flæskesteg m/rødkål
​Æg m/rejer og mayonnaise
​Roastbeef m/remoulade, løg og agurkesalat
​Spegepølse m/tilbehør
Dyrlægens natmad
​Al smørrebrød og håndmad leveres på et smurt rugbrød med bund af salat

Smørrebrød kr. 60,- pr. stk. / Håndmadder kr. 40,- pr. stk.
Gældende ved minimum 20 stk.

​Information

Kontakt

Fang os på de sociale medier​

Find os her​

Tollundgaard Golf Park

Tollundvej 3
8600 Silkeborg

CVR: 29844062

Put and Take

Tollundgaard Put and Take ved Silkeborg er en af Danmarks ældste lystfisker søer. 

Banestatus

Se golfklubbens kalender om banestatus og baneinfo fra greenkeeperen.