Forslag 3
Forretten serveres fra buffet:
Tunmousse m/citron, dild og caviart
Mandelrøget laks m/marinerede tigerrejer, asparges, syltede urter og grønt
Klassiske rejecocktails m/læsørejer, grønt og dild
- Hertil hjemmebagt brød, smør og kryddersmør
Hovedretten serveres fra buffet:
Sprængt unghanebryst m/råstegte kartofler, bagte bønner og svampesauce
Kalvefilet m/flødekartofler, årstidens rodfrugter og baconporrer.
Hertil tre blandede salater efter sæson, diverse dressinger samt hjemmebagt brød og smør
Desserten serveres fra buffet:
Tollundgaards dessertbord m/hjemmelavet is, kagesnacks, saucer, drys og frisk frugt
Alle drikkevarer ud fra forbrug
Pris pr. kuvert kr. 609,-
Gældende ved minimum 25 gæster
(Børn under 12 år kr. 399,- / Børn under 2 år ub