Juletiden startes med
Mortens Aften
Mandag den 10/11 kl. 18.00-21.30
Andesteg og flæskesteg m/hvide-, brune- og franske kartofler, skysauce,
hjemmelavet rødkål, bagte æbler, svesker og sæsonens salat
Æblekage og ris a la mande m/ kirsebærsauce
Pris pr. person kr. 349,-
Børn under 12 år kr. 139,-
Kun mod bordreservation
Julefrokost buffet
Søndag den 7/12 og den 14/12 kl. 11.30-14.00
2 slags sild m/karrysalat, løg, capers og dild
Kogte æg m/håndpillet rejer, urtemayo og karse
Rødspættefilet m/remoulade og citron
Friskbagt rugbrød, brød og smør
Lun leverpostej m/bacon og champigon
Frikadeller m/ rødkål og agurkesalat
Julemedister m/rødbeder og sennep
Tarteletter m/høns i asparges
Ris a la mande m/mandler og kirsebærsauce
Pris pr. person kr. 349,-
Børn under 12 år kr. 139,-
Kun mod bordreservation